Wint Heerenveen het als groenste gemeente?

Gemeente Heerenveen komt in actie voor meer vergroening. In mei en juni kun je jouw tuintegels inleveren in ruil voor planten met flinke korting. Ook doen we als gemeente mee aan het NK Tegelwippen. Hierbij gaan we de strijd aan met Gemeente Smallingerland. 

Lever in de maanden mei en juni je tegels in bij de tuincentra Welkoop Heerenveen, Welkoop Jubbega, of Flower Farm Volbeda en ontvang bij besteding vanaf € 20,- aan plantjes € 10,- kassakorting. Meld je gewipte tegels vervolgens aan bij het NK Tegelwippen en zorg dat jouw gemeente als groenste uit de strijd komt!

Actueel

  • Energieloket Heerenveen online
    Inwoners met vragen over duurzaam wonen kunnen vanaf 10 juni terecht bij het online Energieloket Heerenveen. Het is een startpunt om aan de slag te gaan met duurzamer wonen. Je vindt er praktische tips, maatregelen en informatie over subsidies.
  • Resultaten flitspeiling over aardgasvrij
    Benieuwd hoe er in gemeente Heerenveen gedacht wordt over aardgasvrij? In april is een flitspeiling gehouden onder inwoners over het onderwerp aardgasvrij en verduurzaming. Lees hier welke uitkomsten de enquête opleverde.
  • Groen, groener, groenst
    Wint Heerenveen het als groenste gemeente? Gemeente Heerenveen komt in actie voor meer vergroening. De hele maand mei kun je jouw tuintegels inleveren in ruil voor planten met flinke korting.