LEEF bijeenkomst: experimenteren is leren op 14 oktober

De Groene Gangmakers zijn uit de startblokken! Dit zijn vijf LEEF-initiatieven in de gemeente Heerenveen die elk 100.000 euro hebben gewonnen om hun idee voor het verduurzamen van hun omgeving verder te brengen. Op 14 oktober vertellen ze hoe ze hun eerste meters hebben gemaakt. En elke stap van het ene initiatief is mogelijk een leermoment voor andere initiatieven en organisaties… Zoals de jouwe!

De bijeenkomst staat in het teken van experimenteren en leren. De Groene Gangmakers hebben de eerste stappen gemaakt. Wat ze tot nu toe hebben bereikt, hoe ze het aanpakken en welke uitdagingen er voorbijkomen. Het komt allemaal aan bod. Daarnaast komt Marloek Visser van Warm Heeg vertellen over hun ervaringen met communicatie en participatie. Zij zijn al langer bezig met het proces en delen wat zij hebben gedaan en geleerd. Heb je tips of aanbevelingen aan een van de Groene Gangmakers? Je kunt ze tijdens de bijeenkomst delen.

Kom je naar deze bijeenkomst? Wij horen het graag uiterlijk 11 oktober via duurzaam@heerenveen.nl  En breng gerust iemand mee! De netwerkbijeenkomst is op donderdag 14 oktober in het Abe Lenstra stadion! We starten om 19.30u, vanaf 19.15u is de zaal open. LET OP! Bij de ingang wordt gevraagd om een coronatoegangsbewijs.

Groene Gangmakers

Om burgerinitiatieven te ondersteunen op het gebied van duurzame energie, heeft de gemeente Heerenveen het LEEF Lokaal Energie Experimenten Fonds in het leven geroepen.


Actueel