Over deze website

De gemeente Heerenveen is, als beheerder van deze website, verantwoordelijk voor de inhoud en doet er alles aan om die informatie zo actueel, volledig en juist mogelijk te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, laat het ons dan weten, wij stellen uw reactie bijzonder op prijs. Stuur een e-mail naar duurzaam@heerenveen.nl

Toegankelijkheid

Gemeente Heerenveen vindt het belangrijk dat online informatie toegankelijk is voor iedereen. Inwoners moeten de website gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. De gemeente Heerenveen besteedt daarom veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, bouwkwaliteit en vindbaarheid van online informatie. Dus ook voor mensen met een visuele-, gehoor-, lees- of andere beperking. Het is daarnaast belangrijk dat de website via elke computer, tablet of smartphone toegankelijk is.

Toegankelijkheidseisen

Onze gemeentelijke websites voldoen nog niet aan alle toegankelijkheidseisen. Wij werken er continu aan om dit te verbeteren.

Bekijk de toegankelijkheidsverklaring van de website Eén voor één groener.

Kwetsbaarheden melden

De gemeente Heerenveen vindt het belangrijk dat haar systemen goed beveiligd zijn. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijft het mogelijk dat er een zwakke plek te vinden is in onze systemen. Wanneer u een zwakke plek in één van onze systemen ontdekt, horen wij dit graag van u, zodat we snel gepaste maatregelen kunnen nemen.

Help ons door een melding te doen

  • Mail uw bevindingen naar website@heerenveen.nl. Wij behandelen uw melding altijd vertrouwelijk.
  • Deel of download niet meer data dan noodzakelijk is om het lek aan te tonen.
  • Wij doen ons uiterste best om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij houden u hierbij op de hoogte van de voortgang.