Wijkuitvoeringsplan Heidemeer Waterfase

Het Wijkuitvoeringsplan voor Heidemeer Waterfase is klaar! Hierin staat hoe de buurt aardgasvrij kan worden. Dit plan is tot stand gekomen met de lokale Werkgroep Duurzaamheid, VvE, de gemeente en WijkvanNu. Het plan is een tussenstap om aardgasvrij te worden in 2030. De gemeenteraad stelt het plan vast, als basis voor de overgang van aardgas naar duurzame verwarming van de woningen. Wij willen u met dit plan graag informeren en stimuleren om met de verduurzaming van uw woning aan de slag te gaan. We zijn trots op dit plan dat met zoveel betrokkenheid tot stand is gekomen. Zie het Wijkuitvoeringsplan Heidemeer Waterfase.

De werkgroep Duurzaam Heidemeer Waterfase heeft ook een brochure geschreven. De brochure ‘Transitie naar aardgasvrije verwarming’ biedt meer informatie over de techniek, financiering en praktische details. Dit is bedoeld om u te helpen een gefundeerde keuze voor een warmte-oplossing te maken.

Zie ook

Wijkuitvoeringsplan Heidemeer Waterfase

Brochure ‘Transitie naar aardgasvrije verwarming’

Contact

Meer weten over Heidemeer Waterfase Aardgasvrij? Neem dan contact op met Maaike Aukes, projectmedewerker Duurzaamheid, via 14 0513 of stuur een mailtje naar duurzaam@heerenveen.nl

Waarom, hoe en wanneer Aardgasvrij?

Waarom willen we aardgasvrij worden? Hoe gaan we dit met elkaar organiseren en wanneer beginnen we?


Aardgasvrij, praktijk in de wijk

Praktijkwijken zijn initiatiefgroepen die al bezig zijn om hun straat, wijk of dorp aardgasvrij te maken. Hier werken wij als gemeente mee samen.


Aardgasvrij: veelgestelde vragen

Er is zoveel informatie beschikbaar, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hier vind je vragen (en antwoorden) die al vaker zijn gesteld.


Aardgasvrij, alles op een rij